Мультимедійний архів м.Славутич
Головна
Про сайт
Перегляд за роками
Перегляд за темами
Перегляд за відділами
In English
Вхід
|
Реєстрація
Тема: 36 Харчові виробництва
Класифікатори
(9652)
ББK
(9652)
3 Техніка. Технічні науки
(2975)
36 Харчові виробництва
(4)
36-1 Теоретичні основи харчових виробництв. Дослідження
36-9 Харчові продукти. Товарознавство харчових продуктів
36.80 Харчові виробництва в цілому
36.81 Основні процеси та апарати харчових виробництв
36.82 Борошномельне та круп'яне виробництво
36.83 Хлібопекарне виробництво
(2)
36.84 Цукрове виробництво
36.85 Крохмало-патокове виробництво
36.86 Кондитерське виробництво
(1)
36.87 Бродильне виробництво
36.88 Виробництво безалкогольних напоїв
36.89 Мікробіологічна промисловість (біотехнологія, мікробіологічний синтез)
36.91 Переробка плодів та овочів
36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
36.93 Виробництво птахопродуктів
36.94 Виробництво риби та рибних продуктів
36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
36.96 Консервне виробництво
36.97 Виробництво харчових концентратів
36.98 Виробництво смакових продуктів
36.99 Громадське харчування
(1)
Число елементів на цьому рівні:
0
.
Цей список був створений у
Sat Nov 30 03:38:09 2024 EET
.