Slavutich media Library
Home
About
Browse by Year
Browse by Subject
Browse by Division
Українською
Login
|
Create Account
Subject: 36 Харчові виробництва
Класифікатори
(9652)
ББK
(9652)
3 Техніка. Технічні науки
(2975)
36 Харчові виробництва
(4)
36-1 Теоретичні основи харчових виробництв. Дослідження
36-9 Харчові продукти. Товарознавство харчових продуктів
36.80 Харчові виробництва в цілому
36.81 Основні процеси та апарати харчових виробництв
36.82 Борошномельне та круп'яне виробництво
36.83 Хлібопекарне виробництво
(2)
36.84 Цукрове виробництво
36.85 Крохмало-патокове виробництво
36.86 Кондитерське виробництво
(1)
36.87 Бродильне виробництво
36.88 Виробництво безалкогольних напоїв
36.89 Мікробіологічна промисловість (біотехнологія, мікробіологічний синтез)
36.91 Переробка плодів та овочів
36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
36.93 Виробництво птахопродуктів
36.94 Виробництво риби та рибних продуктів
36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
36.96 Консервне виробництво
36.97 Виробництво харчових концентратів
36.98 Виробництво смакових продуктів
36.99 Громадське харчування
(1)
Number of items at this level:
0
.
This list was generated on
Wed Dec 4 23:42:18 2024 EET
.